top of page

Kampanjatiimi

EvaRoos.jpg

Eva Roos

 Kampanjapäällikkö

Ystävyys ja tiimityö alkoi kun Heidi päätti lähteä ehdokkaaksi kunnallisvaaleihin. Mitä Heidi tekeekin, Eva on mukana tukemassa! Eva on Heidin vaihteistossa usein parkkitila – se ei ole Heidin ominnaisin tila mutta sitäkin tarvitaan välillä, jotta maailma tulisi valmiiksi.

Vänskapen och teamarbetet började när Heidi bestämde sig för att ställa upp i kommunalvalet. Vad än Heidi gör så är Eva med och stöder! Eva är ofta parkeringsläget i Heidis växelspak – det är inte Heidis favorittillstånd men det behövs ibland i arbetet med att förbättra världen.

IMG_0264.jpg

Joonas Kairajärvi

 Kampanjakonsultti

Tutustuin energiseen ja päättäväiseen Heidiin Vihdin Nuorkauppakamarissa vuonna 2017. Työskentelimme yhdessä muutamassa aikataulultaan tiukassa projektissa, jossa sain huomata, että Heidi tekee minkä lupaa ja saa asioita aikaiseksi kannustaen samalla myös muut huippusuoritukseen. Heidi ei pelkää kyseenalaistaa, heittäytyä ja tarttua asioihin. Siksi uskon, että Heidi on oikea henkilö edustamaan meitä vihtiläisiä eduskunnassa. Autan Heidiä verkostoitumaan ja löytämään kampanjaan tarvittavaa varallisuutta.

Pia_n (1).jpg

Pia Husa

Kirstunvartija

Pia Husa on Heidin entinen työkaveri ja läheinen ystävä. Nykyään Lohjan Saukkolassa asuva umpisuomenkielinen Pia toimii Heidin vaalikampanjan kirstunvartijana ja kirjanpitäjänä. Hänen miehensä auttaa pitämään huolta julkaisujen oikeakielisyydestä. Koko perhe on varma siitä, että juuri Heidi on oikea valinta edustamaan myös suomenkielisiä uusmaalaisia, entisiä kaupunkilaisia.

image2.jpeg

Teuvo Seppälä

 Aviomies

Henkinen tuki ja turva. Kannatusyhdistyksen puheenjohtaja. Vankka osaaminen maatalouden ja maanrakennuksen alalta. Maaseudun ja kaupunkitekniikan asiantuntija ja tiedonvälittäjä politiikan päättäjille.

Anna Korhonen.jpg

Anna Korhonen

Kampanjakonsultti

Kamppanjapäällikkö houkutteli Annan mukaan. Olihan Anna jo tavannut Heidin, joten päätös tukea Heidiä oli helppo. Heidi tarttuu asioihin hevosvoimilla. Heidissä ja Annassa onkin samankaltaista hevosvoimaa, ja he voivat täydentää toisiaan pitämällä yhdessä toistensa ohjaimista kiinni. Vain laukka on riittävä vauhti kun nyt yhdessä muun tiimin kanssa suuntaamme eduskuntaan!   

 

Kampanjchefen lockade med Anna i valkampanjen. Eftersom Anna redan träffat Heidi var det lätt att besluta sig för att stödja henne. Heidi tar alltid i med hästkrafter. Heidi och Anna kan komplettera varandra genom att hålla i varandras tyglar. Nu fattar vi tillsammans med det övriga teamet galopp mot riksdagshuset! 

bottom of page