top of page

Kuka on Heidi?

Minä olen Heidi Seppälä 38 vuotias Nummelassa , Hiidenrannassa asuva kaksikielinen uusperheen äiti. Meidän perheeseen kuuluu aviomieheni Teuvo sekä meidän tytär Kira, joka on 6 vuotta. Teuvon kanssa olemme pitäneet yhtä 10 vuotta. Perheeseemme kuuluu lisäksi esikoiseni Christian 11 - vuotta ja Teuvon teini-ikäiset tyttäret Emma 15 v ja Inka 13v. Lisäksi perhettämme täydentää vajaa 3- vuotias kääpiövillakoira Neo. Hulinaa ja vilskettä siis riittää! Kira ja Christian käyvät Vihdissä ruotsinkielistä koulupolkua.


Toimin asiakkuuspäällikkönä kansainvälisessä valaistusalan yrityksessä, jossa vastaan omien asiakkuuksien myynnin kehittämisestä kuluttaja- ja tukku puolella. Teen siis tiivistä yhteistyötä osto- organisaatiossa istuvien kanssa. Saman työnantajan palveluksessa olen ollut jo 10 - vuotta.


Koulutukseltani olen tradenomi (AMK), mutta opiskelen parhaillaan työn ohessa ylempää ammattikorkeakoulututkintoa Digitaalisten ratkaisujen parissa ja tavoitteena olisi valmistua talvella 2021. Töitä olen tehnyt aina 15 kesäisestä lähtien ja olen tässä matkan varrella ehtinyt myös toimia yrittäjänä. Tämän lisäksi olen käynyt paljon erilaisia kursseja sekä lukenut myös itseni merkonomiksi sekä suorittanut Helsingin avoimessa Yliopistossa viestinnän perusopinnot. Uskon vahvasti elinikäiseen oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Toisin sanoen rakastan imeä itseeni uutta tietoa!


Harrastuuksiini kuuluu mm. lukeminen, kuntosalilla tykkään myös huhkia. Koiran kanssa tulee ulkoiltua päivittäin. Minut löytää myös retkeilemästä tai minut voi myös löytää hevostallilta, tosin nykyään harvemmin ajanpuutteen vuoksi. Aloitin todella pitkän tauon jälkeen uudestaan musiikkiharrastuksen syksyllä 2020 kun pääsin Länsi- Uudenmaan musiikkiopistoon jatkamaan pianonsoittamista. Lisäksi toteutin alkusyksystä 2020 pitkäaikaisen haaveeni ja ajoin moottoripyöräkortin ja ostin itselleni moottoripyörän. Samalla löysimme Teuvon kanssa yhteisen harrastuksen.


Kiinnostukseni politiikkaa ja yhteiskunnallista vaikuttamista kohtaan on aina ollut osa minua. Vaarini ja mummoni toimivat aktiivisina poliitikkoina omassa kotikaupungissaan, joten ei ole yllätys, että olen seurannut heidän jalanjälkiänsä. Aktiivisesti hyppäsin mukaan politiikkaan, kun asetuin ehdolle kunnallisvaaleissa 2017. Tulin valituksi ja olen toiminut tästä lähtien Vihdissä kunnanvaltuutettuna, istunut jäsenenä lasten ja nuorten lautakunnassa, sekä ollut osa ryhmää, joka seuraa Vihdin ilmastostrategian toteutumista. Lisäksi edustan Pohjois -Uusimaata RKP:n puoluevaltuustossa. Moni on oppinut tuntemaan minut sinnikkäänä, periksiantamattomana,aktiivisena ja yhteistyökykyisenä sillanrakentajana.


Koen, että minulla on edelleen paljon annettavaa ja tästä syystä asetun uudestaan ehdolle kevään 2021 kuntavaaleissa.Heidi Seppälä

Kunnanvaltuutettu, kuntavaaliehdokas 2021 (RKP /SFP)


198 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Σχόλια


bottom of page