top of page

Vuosi valtuutettunaKevätaurinko lämmittää jo mukavasti ja räystäistä tippuu vesi. Innoissani odotan, että lumet sulaisivat ja ensimmäiset kevään varmat merkit olisivat havaittavissa. Luonto heräilee taas pikkuhiljaa, leskenlehdet tulevat esille, muuttolinnut palailevat takaisin. Aurinko ja valo tekee ihmeitä, onhan se ihan tutkittua. Pitkä ja pimeä kaamosaika on väistymässä. Ihmiset kömpivät ulos kodeistansa ja liikettä on selkeästi havaittavissa enemmän kuin pimeään vuodenaikaan.

9. päivä huhtikuuta tulee täyteen vuosi edellisistä kunnallisvaaleista. Viime keväänä tähän aikaan ehdokkaat kampanjoivat vielä täydellä teholla. On siis lähes vuosi kulunut luottamustehtävien parissa ja olen tästä vuodesta todella kiitollinen. Olen oppinut paljon, tavannut upeita ihmisiä, saanut tukea ja palautetta. Kaikki yhtä tärkeätä. Vuosi on tuonut tullessansa edustuspaikan oman puolueen puoluevaltuustossa, josta olen myös hyvin otettu ja kiitollinen. Uskon, että matka on vasta alkamassa ja mihin se tie päättyy, se jää nähtäväksi.

Vihdin kunnanvaltuuston jäsenille haluan myös osoittaa kiitokseni. Vaikka asiat ja mielipiteet välillä eroavat suurestikin, on valtuustossa siltikin hyvä tekemisen meininki ja hyvä me- henki. Vihdin uusi strategia on oikeasti hyvä. Strategioita olen lukenut suhteellisen monta elämäni aikana ja tosissani pidän tästä kompaktista, uudenlaisesta ja raikkaasta lähestymistavasta. Toimintaa, ei pelkkää puhetta!

Näillä sanoilla haluan kiittää Teitä kaikkia joihin olen saanut tutustua kuluvan vuoden aikana sekä tietenkin kaikkia äänestäjiä! Tästä on hyvä jatkaa.

2 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page